En helg för dig

Grupper

En helg för dig: Må bättre!

I vårt samhälle kan stressen och nedstämdheten snabbt ta över. De kan komma och gå, ta olika former. De påverkar vårt liv. Man kan känna sig hopplös, fångad i en ond cirkel, utsliten. Vad är det som skapar stress och nedstämdhet hos mig? Vad kan jag göra åt det? Vad behöver jag för att hitta lugn och ro? Hur kan jag undvika utmattning?

dig

Känner du dig stressad? Eller nedstämd? Kom och var med i gruppen “Må bättre”. Här får du möjlighet att dela med dig, utforska dina känslor, arbeta med ditt mående, träffa andra som har liknande fast unika upplevelser, i en öppen, trygg och välvillig atmosfär.

Jag är auktoriserad gestaltterapeut och jag har erfarenhet av avslappning och mindfulness. Gestaltterapi ger dig möjlighet att bli medveten om och ta tag i de mönster som hindrar dig att leva ett tillfredsställande liv. Jag tar emot enskilda klienter samt håller i terapi- och personlig utveckling grupper.

Min 4, max 7 personer. Obligatorisk anmälan.

Fredag kl. 18-21
Lördag kl. 9-13, 15-18
Söndag kl 9-13

Frågor och anmälan: Fanny Isnard Persson 07 07 33 66 09 entidforsig@gmail.com
Var: Kråkeskogsgården i Osby
Pris: 1900 kr (studenter, arbetslösa, sjukskrivna: 1400 kr). Sista anmälningsdag: 10 mars.

Fika ingår

En helg för dig: SORG

När man förlorar någon som man älskar känns det plötsligt helt ensamt. Oerhört smärtsamt. Livet färgas av sorgen, saknaden. Man går genom olika faser. Vad gör man då med sin sorg? Och med alla andra känslor (ilska, skuld…)? Det är inte alltid man får bearbeta sin sorg helt. Även om det var länge sedan kan det fortfarande vara smärtsamt.

Photo by Kristina Tripkovic on Unsplash

Har du förlorat nån som var dig nära? Känns det som om det finns sorgearbete kvar? Kom och var med i gruppen “Sorg”. Här får du möjlighet att dela med dig, utforska dina känslor, arbeta med ditt mående, träffa andra som har liknande fast unika upplevelser, i en öppen, trygg och välvillig atmosfär.

Jag har själv mist en bebis, för 9 år sedan. Jag har nyligen arbetat med föräldrar som har förlorat en bebis och jag har forskat om sorgbearbetning. Jag är auktoriserad gestaltterapeut och tar emot enskilda klienter samt håller i terapi- och personlig utveckling grupper.

Min 4, max 6 personer. Obligatorisk anmälan.

Fredag kl. 18-21
Lördag kl. 9-13, 15-18
Söndag kl 9-13

Frågor och anmälan: Fanny Isnard Persson 07 07 33 66 09 entidforsig@gmail.com
Var: Kråkeskogsgården i Osby
Pris: 1900 kr

Fika ingår

Bilder av Kristina Tripkovic (Sorg) – Unsplash