Om mig

Fanny Isnard Persson, auktoriserad gestaltterapeut: gestalt therapist, organizational consultant and coach. Mindfulness lärarutbildning, steg 1.

Vem är jag?IMG_4717a

En fransyska, gift med en svensk, bosatt i Osby, mamma till tre pojkar… och förälskad i mänskligheten!

Jag har haft olika jobb som alla hade med människor och att stödja att göra: projektansvarig inom olika NGO (bistånd), rättvis handel, stöd till sociala och solidariska företag och föreningar, assistent för en synskadad, klassassistent och lärare på en folkhögskolas allmän linje…

Jag intresserar mig för personlig utveckling sedan 20 år (meditation och avslappning, mindfulness, non-violent communication, yoga, föräldrarskap…).

Jag har enskilda klienter i gestaltterapi och har hållit i många olika grupper (terapi och icke-terapi). Jag håller även i en “Hälsa och inre balans” profil samt individuell- och gruppcoachning på Glimåkra Folkhögskola. Jag började läsa en gestaltterapeututbildning i Frankrike och gjorde klart den på “Gestalt Institute of Scandinavia” (GIS-International, Danmark, certifierad av EAP European Association for Psychotherapy och EAGT European Association of Gestalt Therapy) – 6 år sammanlagt. Handledning fortsätter hela arbetslivet.

Jag är medlem i Sveriges Auktoriserade Gestaltterapeuter (SAG).