Terapi

“Det viktigaste är inte vad livet gjort med mig, utan vad jag själv gör av det som livet gjort med mig.” Sartre

Här får du en tid för dig: individuellt, i par eller i grupp.

Språk: svenska, English, français (info in English)

Sköt om dig: ge dig ut på en inre resa!

Är det någonting du vill förändra i ditt liv, i dig? Upplever du en livskris? En förlust? Vill du göra en inre resa, utforska dig själv, och hitta egna inre resurser? Öka din självkänsla och vara snällare mot dig själv? Förbättra dina relationer? Är du stressad, deprimerad? Har du det svårt att hantera dina känslor? Att verkligen vara lycklig? Känns det som om ditt liv bara rinner mellan dina fingrar? Eller vill du bara lära känna dig själv bättre?

Då behöver du säkert en tid för dig!

Vad är det du kan få?

Här kan du få en tid för dig. Individuellt, i par eller i grupp.  För det mesta innebär det samtal, medvetenhetsövningar, samt kroppsmedventenhet. Mindfulness, avslappning, kontaktskapande kommunikation (nonviolent communication) och positiv visualisering (mental träning kan också användas.

Jag utgår från gestaltterapi vilket är en humanistisk, existentiell och relationsbaserad psykoterapiform. Den riktar sig till alla. En gestaltterapeut är någon som står bredvid dig, som till och med går bredvid dig, som delar och utbyter med dig, som är där för att möta dig – vem och var du än är. Relationen vi skapar utgör grunden för att du ska kunna utforska relationen du har till dig själv och till andra. Genom att bli medveten om dina mönster är det möjligt att ändra det som hindrar dig från att leva hur du vill. Mer info om gestaltterapi. Tystnadsplikt gäller.

Individuellt: 800kr / timme (student, arbetslös, låg inkomst: 550kr)

Parterapi: 1200kr / 1,5 timme (student, arbetslös, låg inkomst: 800kr)

Kontakta mig om priset är ett hinder. 

Vill du veta lite mer om mig? Läs här!

Det finns möjlighet för videosamtal. Jag jobbar med internationella klienter i olika länder.