Workshop om familjekänslan

outcraft

Använd två timmar till att lekfullt närma dig dina familjemedlemmar och andra barn och vuxna. Hitta nya uttryck och möjligheter till kommunikation mellan barn och vuxen genom att utforska den gemensamma kreativiteten. I kontaktfulla och lite busiga övningar, där barn och vuxna deltar på lika villkor, kommer du att få möjlighet att utforska sidor av dig själv och som din familj kanske inte vanligtvis använder. Vi kommer att göra samarbetes övningar, i par och grupp, leka med kropp och känslor i enklare drama övningar och prova lite mindfullness.

Fredag 31 augusti 16.00-18.00 Outcraft Family week-end, Immeln. F.o.m. 6 år.

Med Fanny Isnard – En tid för sig, och Petra Lindblom – Studio Ljungkulla

Petra Lindblom bor i Immeln är utbildad skådespelare och teaterpedagog och arbetar sedan 2015 också som gestaltterapeut och uttryckande konst terapeut. Talar också danska. https://www.studioljungkulla.se/

Fanny Isnard bor i Osby. Hon intresserar sig för personlig utveckling sedan 20 år och för föräldraskap sedan många år. Hon läser sista delen av en gestaltterapiutbildning och har redan enskilda klienter. Hon organiserar medvetenhetsvandringar och har hållit i många olika grupper (personlig utveckling). https://entidforsig.com/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s