Terapigrupp för personer med överviktsproblematik

Det kan vara befriande att träffa andra med liknande bekymmer och kunna tala öppet utan att bli dömd eller kritiserad. Gruppens behov kommer att styra innehållet som kan vara t.ex frågor kring skam, självbild, att kunna sätta gränser etc.

Vi som håller gruppen heter Ina Nissen och Fanny Isnard.
De senaste två åren har Ina hållit i flera sådana grupper. Detta för att hon utbildar sig till terapeut och speciellt intresserar sig för den känslomässiga problematiken kring övervikt. Vi går båda den senare delen av utbildning till gestaltterapeut. Vi är båda medlemmar av Sveriges Auktoriserade Gestaltterapeuter (SAG) och du kan läsa lite om oss och om Gestaltterapi där (se nedan).

Tystnadsplikt gäller och vi får handledning via vårt utbildningsinstitut.

Var : Krossverksgatan 17 a i Limhamn (Malmö)
När: Start onsdagen 15 november kl 17-20. Därefter onsdagarna 22/11, 29/11, 6/12 samt 10/1, 17/1 och 24/1.
Antal deltagare: 6-8 personer.
Kostnad: 7 sammankomster 1200 SEK, betalas innan kursstart. Anmälan är bindande. Anmäl dig innan 1 november.

Kaffe, te, bubbelvatten och frukt ingår.

Du är välkommen att höra av dig till oss om du har frågor/ funderingar. Vi vill gärna tala med var och en innan kursstart. Kontakta oss:
0708-260546, ina@minamedical.se eller entidforsig@gmail.com

Gestaltterapi är en humanistisk, existentiell och relationsbaserad psykoterapiform. För det mesta innebär det samtal, medvetenhetsövningar, kroppsmedventenhet. En gestaltterapeut är någon som står bredvid dig, som till och med går bredvid dig, som delar och utbyter med dig, som är där för att möta dig – vem och var du än är. Relationen som skapas speglar hur du mår och hur du har det i relationer med andra. Genom att bli medveten är det möjligt att ändra det som hindrar dig från att leva hur du vill.

Läs lite mer om oss på SAG (Sveriges Auktoriserade Gestaltterapeuter):
Ina
Fanny