En helg för dig: Sorg

15-17 nov 2019

När man förlorar någon som man älskar känns det plötsligt helt ensamt. Oerhört smärtsamt. Livet färgas av sorgen, saknaden. Man går genom olika faser. Vad gör man då med sin sorg? Och med alla andra känslor (ilska, skuld…)? Det är inte alltid man får bearbeta sin sorg helt. Även om det var länge sedan kan det fortfarande vara smärtsamt.

Har du förlorat nån som var dig nära? Känns det som om det finns sorgearbete kvar? Kom och var med i gruppen “Sorg”. Här får du möjlighet att dela med dig, utforska dina känslor, arbeta med ditt mående, träffa andra som har liknande fast unika upplevelser, i en öppen, trygg och välvillig atmosfär.

Jag har själv mist en bebis, för 9 år sedan. Jag har nyligen arbetat med föräldrar som har förlorat en bebis och jag har forskat om sorgbearbetning. Jag är auktoriserad gestaltterapeut och tar emot enskilda klienter samt håller i terapi- och personlig utveckling grupper.

Max 6 personer.

Helgen 15-17 nov:
Fredag kl. 18-21
Lördag kl. 9-13, 15-18
Söndag kl 9-13

Frågor och anmälan: Fanny Isnard Persson 07 07 33 66 09 entidforsig@gmail.com
Var: Kråkeskogsgården i Osby
Pris: 1900 kr

Fika ingår

Bilder av Kristina Tripkovic (Sorg) – Unsplash

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s